Van de Voorzitter,

Zomerreces voor het bestuur van de NHV zit er nog niet in!
Gezien de moeilijke onderhandelingen aan de Cao tafel, blijven wij als bestuur beschikbaar voor overleg. Onderstaande tekst is het resultaat van de zesde onderhandelingsronde:

Cao Ziekenhuizen
Geen resultaat na zesde onderhandelingsronde Cao Ziekenhuizen
De zesde onderhandelingsronde voor de Cao Ziekenhuizen heeft op 11 juni 2014 wederom niets opgeleverd. De werknemersorganisaties, waaronder FBZ, hebben alles uit de kast gehaald om met creatieve en constructieve voorstellen een dreigende impasse te voorkomen. De Cao Ziekenhuizen geldt voor 190.000 werknemers in circa 90 ziekenhuizen.

Lees de Cao nieuwsbrief verder op de website.

De ontwikkelingen rond kwaliteitseisen, normen en arbeidsomstandigheden en de Cao zullen de komende jaren een belangrijke rol binnen de “Hartfunctieafdeling “ gaan krijgen.

Bundel de krachten “ SAMEN STAAN WE STERK”.

De NHV is indirect partner bij Cao onderhandelingen!!!!

Met het oog op jullie toekomst is het belangrijk om lid te zijn en te blijven, maak daarom ook je collega lid van de NHV.

Voor je collega: aanmeldingsformulier NHV website onder kopje  “Over NHV”

Als bedankje krijg JIJ een VVV-bon ter waarde van € 7,50. Stuur een email naar info@hartfunctievereniging.nl, met jouw naam en de naam van degene die je lid maakt. Ook je collega ontvangt een leuke attentie bij de start van het NHV lidmaatschap (geldig tot 30 september 2014).

De congrescommissie is alweer druk met de voorbereidingen voor het NHV congres 2015, meer informatie hierover volgt spoedig.

Vrijdag 12 september 2014 organiseert de NHV een informatiedag over kwaliteit & opleiding voor leidinggevenden.

Informeer bij je leidinggevenden of hij/zij een uitnodiging heeft ontvangen? Het is voor zijn of haar belang om hierbij aanwezig te zijn. De uitnodiging voor de leidinggevenden staat ook op de website.

Namens het NHV bestuur wens ik iedereen een hele fijne en zonnige vakantie toe!

Nieko Nierop
Voorzitter