Aan wie geeft u het stokje door...

De voorzitter aan het woord

Met trots presenteren we hierbij onze nieuwe website, waar hard aan is gewerkt en gebouwd, zo heet dat in het vak jargon.
Ook wordt er een nieuwe rubriek gelanceerd Collega aan Collega, aan de voorzitter van de NHV de eer om deze nieuwe rubriek te openen

Het eerste wat bij mij op komt is dat ik een nieuw schrift mag starten, ik weet niet of u dat gevoel deelt, maar vroeger kreeg je een nieuw schrift en de eerste bladzijde werd keurig geschreven met een kroontjespen, met je tong uit je mond, om het maar zo netjes mogelijk te doen. Helaas bleef het mooie van de tekst ook  altijd bij de eerste pagina en verviel je gauw weer in het gekrabbel en gekras. Dat is in het computer tijdperk anders, zelfs ik kan nu netjes schrijven!!

In het  dagelijks spraakgebruik wordt met een collega vaak iemand bedoeld die voor hetzelfde bedrijf  werkt. Dat is nu niet de opzet, wel voor dezelfde website, maar vanuit een andere invalshoek, dat maakt het volgens mij ook leuker.

Mijn naam is Nieko Nierop en samen met velen hebben wij de NHV, de Nederlandse Hartfunctie Vereniging, waar we energie en tijd insteken om er samen met collega’s een bloeiende vereniging van te maken. Alle facetten van de NHV vind je terug op deze website.

Via deze manier wil ik het startsein geven aan deze nieuwe rubriek. Om de gang erin te houden, willen we het stokje maandelijks doorgeven aan een andere collega. Ik geef Albert Baas graag de kans om volgende maand iets te vertellen en vervolgens weer het stokje door te geven.

Nieko Nierop