Hogeschool Inholland geaccrediteerd door de SBHFL

Wil je in 10 maanden worden opgeleid tot echocardiografist dan is onze post-hbo opleiding wat voor jou! In het werkveld zijn grote tekorten en onze opleiding is nu in staat om een structurele bijdrage te leveren aan de gezondheidszorg in Nederland. De sterke punten van.

11-10-2021 Lees verder

Juni 2021 nieuw: Holteronderzoek/Ambulante ECG monitoring SOP

Met grote inspanning van het herschrijven Holteronderzoek/Ambulante ECG monitoring SOP, door Barbara Németh, lid van de NHV visitatiecommissie, is de nieuwe SOP onlangs online gegaan. Het NHV bestuur dankt Barbara voor haar enorme inzet ! De nieuwe benaming Holter is geworden Ambulante ECG-monitoring Afkorting SOP =.

03-06-2021 Lees verder

Normendocument

Gedurende de laatste drie jaar hebben cardiologen, stakeholders, hartfunctielaboranten en diverse werkgroepen normendocumenten geschreven. Het doel van het normendocument van de NHV is een gedragen blauwdruk te ontwikkelen waarmee het mogelijk is om op eenduidige en effectieve wijze de kwaliteit van hartfunctieonderzoek te ondersteunen. Dat.

03-06-2021 Lees verder

Met trots presenteren wij de nieuwe beroepsprofielen

Vanaf begin 2018, is er op plezierige wijze met ontwikkelteams van hartfunctielaboranten, cardiologen, specialistisch verpleegkundigen en studenten in opleiding samengewerkt. Wij hebben met hen vastgesteld hoe de bekwaamheid van algemeen hartfunctielaborant, holteranalist en echocardiografist zich heeft ontwikkeld en welke richting deze beroepen opgaan..

03-06-2021 Lees verder

3M | Red Dot Electrodes

Het kiezen van de juiste elektrode is belangrijk: Klik op lees verder

03-11-2020 Lees verder

Verandering jaarlijkse bijscholingspunten SBHFL

Er komen veel vragen binnen bij het secretariaat van de SBHFL over de bijscholingspunten in 2020 i.v.m. COVID-19. Zoals u zich misschien zou kunnen voorstellen heeft de SBHFL in deze periode veel moeten ‘schakelen’ om de online scholingsaanbod te faciliteren en de kwaliteit.

05-10-2020 Lees verder