Wie is het nieuwe NHV lid van het jaar 2020 geworden

Dit jaar helaas geen NHV congres meer, dus zijn Joppe en Tineke, bestuur NHV naar St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein gereden om Esther te verassen. We werden heel vriendelijk met koffie en taart ontvangen en zagen een hele verbaasde Esther….. De keuze op Esther.

10-07-2020 Lees verder

LOI zoekt een HBO-bachelor Hartfunctielaborant opleidingscoach en een beoordelaar vrijstellingsverzoeken

Jaarlijks volgen 100.000 cursisten en studenten een opleiding bij de LOI (op afstand of klassikaal). Voor de HBO-bacheloropleiding Hartfunctielaborant zoeken wij per direct opleidingscoaches en betrokken freelance ‘beoordelaar vrijstellingsverzoeken’. Ben jij een ervaren Hartfunctielaborant en/of Cardioloog en lijkt het je leuk om ook.

02-07-2020 Lees verder

“Samen staan we sterk “ Maak een collega lid van jouw beroepsvereniging”

De NHV is de beroepsvereniging voor en van alle hartfunctielaboranten in Nederland. Een hartfunctielaborant met specialisatie , richt zich als echocardiografist, specialist cardio-implantaten, holteranalist of hartkatherisatiespecialist, op optimale zorg in de hartfunctie- of interventiekamer. Wij zetten ons al meer dan 30 jaar in voor professionalisering..

03-06-2020 Lees verder

Van de Voorzitter – Samen staan we sterk

Beste NHV leden, De ontwikkelingen rondom het coronavirus en de verscherpte maatregelen van de overheid zijn zeer ingrijpend en raken ons allemaal. 24 uur per dag professionele zorg voor de Covid-19 (corona ) patiënten op de IC en verpleegafdelingen. Om de specialisten en verpleegkundige te ontlasten.

09-04-2020 Lees verder

NU’91 beantwoordt prangende vragen van zorgprofessionals

Nederland is al weken in de ban van het coronavirus. Vorige week sprak Mark Rutte het land toe: de maatregelen gaan door tot 28 april en mogelijk zelfs langer. Volgens Rutte is het een van de heftigste crisissen – oorlogen niet meegeteld –.

09-04-2020 Lees verder

Leden van de NHV krijgen korting op lidmaatschap NU’91

De Nederlandse Hartfunctie Vereniging (NHV) is ontstaan om de positie en de kwaliteit van het vak van hartfunctielaboranten te verbeteren, te versterken én te bewaken. Let wel: de NHV behartigt de belangen van haar leden op vakinhoudelijk gebied. Juist om die reden is.

09-04-2020 Lees verder