Terug naar overzicht Dit congres vindt plaats op: Zaterdag 19 maart 2022

Een aantal weken geleden hebben wij (de congrescommissie) de NHV leden om input gevraagd voor het organiseren van het toekomstige congres. Hier hebben wij een redelijke aantal reacties op gekregen (ruim 30% van de leden heeft gereageerd) Hartelijk bedankt hiervoor.

Met de huidige omstandigheden en de input hebben wij het volgende besluit genomen:

Dit jaar 2021 vindt er geen NHV congres plaats.

In 2022 organiseren wij weer een congres. Deze zal plaatsvinden op 19 Maart 2022.
Onze inzet is om dit congres fysiek plaats te laten vinden mochten de omstandigheden het dan weer toelaten.
Eind Januari 2022 zal duidelijk zijn of dit haalbaar is. Indien de omstandigheden een fysiek congres dan nog niet toelaten zullen wij omschakelen naar een onlineprogramma.
Wij willen ieder bedanken voor het meedenken, de input en suggesties voor toekomstige congressen!

Wij houden jullie op de hoogte !

Met vriendelijke groet,

De NHV congrescommissie