Fysiologic Academy – ECG cursusaanbod 2023!

Fysiologic Academy (onderdeel van Fysiologic Smart ECG Solutions) is organisator van geaccrediteerde bij- en nascholingstrainingen op het gebied van hart- en vaatziekten, ECG-analyses, holtermonitoring en pacemakers. De trainingen worden gegeven als webinar of fysiek in Amsterdam en zijn allen SBHFL-geaccrediteerd! Ons cursus aanbod voor.

20-11-2022 Lees verder

ETZ Holtersymposium

Het ETZ organiseert een Holtersymposium op 8-4-2022. Programma Holtersymposium. Opgeven voor het symposium kan via het volgende mailadres: marjon.dekok@etz.nl of s.leendertz@etz.nl Onder vermelding van mailadres, naam en adresgegevens. Na opgave wordt er een factuur via de mail verstuurd. Kosten symposium € 110, annuleringsvoorwaarden staan vermeld op.

10-02-2022 Lees verder

Nascholing CVOI (CardioVasculair Onderwijs Instituut)

Het CVOI (CardioVasculair Onderwijs Instituut) is het nationale onderwijsinstituut voor hart- en vaatziekten, dat garant staat voor de kwaliteit en continuïteit van het cardiovasculaire onderwijs in Nederland. Centraal punt hierin is dat het CVOI staat voor onderwijs voor en door de beroepsgroep. Het is.

04-03-2021 Lees verder

VOF Hartfunctiebijscholing: 2020 alle cursussen online!

De VOF Hartfunctiebijscholing is een commercieel bedrijf dat (bij)scholing aanbiedt op cardiologisch vlak, veelal in de vorm van ééndaagse cursussen op het gebied van ECG, ergometrie, holter, echocardiografie en hartkatheterisatie waarvoor u zich op kunt geven via deze site. Alle cursussen waarvoor u zich.

26-07-2020 Lees verder

Kort hbo-programma Ergometrie en inspanningsfysiologie

Via LOI Hogeschool is het mogelijk het verkorte programma Ergometrie en inspanningsfysiologie te volgen, is bestemd als deelprogramma voor de HBO-bacheloropleiding Hartfunctielaborant. Deze verkorte opleiding van 2 maanden op hbo-niveau laat kennis maken met het functioneren van het hart en de longen tijdens.

09-03-2019 Lees verder