2020: alle cursussen online!

De VOF hartfunctiebijscholing is een commercieel bedrijf dat scholing aanbiedt op het gebied van de cardiologie. Veelal in de vorm van ééndaagse cursussen op het gebied van ECG, ergometrie, Holter, echocardiografie en hartkatheterisatie. Naar aanleiding van de ontstane situatie rond de bijscholingen hebben wij.

26-07-2020 Lees verder

Programma Echosymposium

Het aantal volwassen patiënten met een (geopereerde) aangeboren hartafwijking in Nederland neemt gestaag toe door de succesvolle resultaten van de hartchirurgie in de afgelopen decennia. Momenteel wordt het aantal patiënten met een aangeboren hartafwijking in Nederland geschat op ca. 30.000 volwassenen, maar binnen.

21-10-2019 Lees verder

Kort hbo-programma Ergometrie en inspanningsfysiologie

Via LOI Hogeschool is het mogelijk het verkorte programma Ergometrie en inspanningsfysiologie te volgen, is bestemd als deelprogramma voor de HBO-bacheloropleiding Hartfunctielaborant. Deze verkorte opleiding van 2 maanden op hbo-niveau laat kennis maken met het functioneren van het hart en de longen tijdens.

09-03-2019 Lees verder

Cursus ergometrie bij kinderen

Op vrijdag 16 februari wordt de Cursus ergometrie bij kinderen gegeven in Alphen aan den Rijn. Kijk hier hier voor meer informatie.

20-11-2017 Lees verder

Cursus Interpretatie Cardiopulmonale Inspanningstests (CPET)

Op donderdag 18 januari wordt de Cursus Interpretatie Cardiopulmonale Inspanningstests (CPET) gegeven in Houten. Kijk hier voor meer informatie.

24-08-2017 Lees verder

The 4th ‘Utrecht Sessions’ for Congenital Heart Disease

Uitnodiging The 4th 'Utrecht Sessions' for Congenital Heart Disease

20-08-2016 Lees verder