Nieuwsbrief december 2018: Slaapapneu binnen PathfinderSL

Joke Rouw is werkzaam in het Rijnstate ziekenhuis en volgt de opleiding tot hartfunctielaborant. Als uitstroomrichting heeft ze gekozen voor holteranalyse, wij hebben Joke gevraagd om alle NHV leden hier iets over te vertellen. Lees verder: Nieuwsbrief Itémedical december 2018

18-12-2018 Lees verder

Nieuwsbrief Itémedical augustus 2018

December vorig jaar is het St. Anna ziekenhuis in Geldrop live gegaan met Sentinel voor zowel Holters als ABP. Inmiddels werkt het ziekenhuis al enige tijd met de software en zijn wij benieuwd hoe het traject verlopen is vanuit hun optiek. Pieter Mennen,.

03-09-2018 Lees verder

Ledenblad Zorg Anno Nu…

Lees jij ons ledenblad Zorg Anno Nu in combinatie met Nursing? Of juist niet? Wij zijn benieuwd naar onze vernieuwde vormgeving. De eerste 50 inzenders op onze enquete krijgen een aardigheidje thuisgestuurd. Doe mee via https://nl.surveymonkey.com/r/HDP3K3N

30-11-2017 Lees verder

Van de nieuwe voorzitter Danny Verbunt

Beste NHV leden, Nu aan mij het woord als nieuwe voorzitter van de NHV. Allereerst een terugblik naar een succesvol NHV congres van maart 2017. Hier kregen wij weer een boeiend programma voorgeschoteld, wat met veel enthousiasme door zowel leden als niet leden is ontvangen. Tijdens.

24-08-2017 Lees verder

Nieuwe richtlijnen SOP inspanningsonderzoek

Klik hier om de nieuwe richtlijnen SOP inspanningsonderzoek te bekijken.

29-09-2016 Lees verder

Van de Voorzitter

Van de Voorzitter, Zomerreces voor het bestuur van de NHV zit er nog niet in! Gezien de moeilijke onderhandelingen aan de Cao tafel, blijven wij als bestuur beschikbaar voor overleg. Onderstaande tekst is het resultaat van de zesde onderhandelingsronde: Cao Ziekenhuizen Geen resultaat na zesde onderhandelingsronde Cao.

01-07-2014 Lees verder