Stichting beroepsopleiding voor hartfunctielaboranten “de SBHFL“ is op zoek naar een nieuw bestuurslid!

Niek Groot, heeft als NHV lid bijna 20 jaar bij de SBHFL zitting genomen als bestuurslid. Niek gaat nu genieten van zijn pensioen. Nu Niek uit het SBHFL bestuur is vertrokken, is het aandeel NHV-leden te laag geworden. De SBHFL is op zoek naar een.

03-02-2020 Lees verder

Kort hbo-programma Ergometrie en inspanningsfysiologie

Via LOI Hogeschool is het mogelijk het verkorte programma Ergometrie en inspanningsfysiologie te volgen, is bestemd als deelprogramma voor de HBO-bacheloropleiding Hartfunctielaborant. Deze verkorte opleiding van 2 maanden op hbo-niveau laat kennis maken met het functioneren van het hart en de longen tijdens.

02-02-2020 Lees verder

Hill-Rom onthult nieuw bedrijfslogo en wereldwijde merkidentiteit

Hill-Rom onthult nieuw bedrijfslogo en wereldwijde merkidentiteit 28-5-2019 Bedrijf versterkt marktpositie en strategisch groeipotentieel achter één krachtig merk CHICAGO, 28 mei 2019 /PRNewswire/ -- Wereldwijd bedrijf op het gebied van medische technologie Hill-Rom Holdings, Inc. (NYSE: HRC) heeft vandaag een wereldwijde rebranding aangekondigd als HillRom™.

22-08-2019 Lees verder

NHV lid van het Jaar 2019 “NIEK GROOT”

NIEK GROOT, heeft tijdens het jubileumcongres de: “Harriette Verwey Award” in ontvangst genomen. Niek is een hartfunctielaborant in “Hart en Nieren”, met een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is genomineerd mede voor zijn enorme inzet bij de oprichting van de NHV en de opleiding SBHFL..

25-04-2019 Lees verder

Maak gebruik van de speciale Jubileum actie!

Onder het mom van ‘samen staan we sterk’, hebben we een Jubileumactie voor werving van nieuwe leden. Als je in de periode vanaf nu tot en met 31-12-2019, een nieuw lid aanmeldt, dan ontvang je een cadeaubon ter waarde van € 15,00. Stuur hiervoor een.

26-02-2019 Lees verder

Handleiding Registreren en of inloggen in het NHV ledenadministratie systeem ONLINE

Klik hier voor de Handleiding Registreren en of inloggen in het NHV ledenadministratie systeem ONLINE.

18-12-2018 Lees verder